Over ons

In 2014 zijn we verhuisd naar dit mooie plekje aan de zevenhuisterweg in Nieuw-Roden. De eerste 3 jaar hebben we ons gericht op de verbouw van het huis. Wel hadden we vanaf het begin af aan al wel het doel om meer met dit plekje te gaan doen. We voelen ons bevoorrecht dat we zo mogen wonen, en wilden dit niet alleen voor onszelf houden.

In 2016 is het idee ontstaan om een zelfoogsttuin te beginnen, het idee dat mensen weer zelf hun groente kunnen oogsten, weer meer terug te brengen naar de natuur, daar zijn we heel enthousiast over. We willen een plek creëren waar mensen na een drukke dag of juist een lekker vrije dag even tot rust kunnen komen, waar kinderen kunnen leren en waar je letterlijk kunt zien hoe je voedsel ontstaat. Terug naar de basis.

Visie:
Wij geloven dat we een goede rentmeester mogen zijn over wat ons gegeven is, de natuur zit zo mooi in elkaar dat als je in harmonie gaat samenwerken het gebruik van chemische middelen overbodig is. We willen erin bijdragen dat gezonde en eerlijke voeding voor iedereen mogelijk is.