Zelfoogsttuin

Lokale onbespoten groente en kleinfruit die je zelf kunt zien groeien, dat vind je bij ons in de zelfoogsttuin. Je eet met het seizoen mee, leert hoe de groenten groeien en geoogst moeten worden. Ook stimuleren wij het ook om kinderen mee te nemen naar de tuin, een eigen geoogst worteltje smaakt echt lekkerder!
We proberen een zo breed mogelijk aanbod te hebben, en mis je een groente in de tuin, geef dit dan aan. Dan doen wij ons best dit het volgende jaar aan te kunnen bieden.

We vinden het leuk om niet alleen de standaard groenten aan te bieden, daarom vind je bij ons ook een aantal ‘vergeten’ groente zoals: snijbiet, pastinaak, koolrabi en koolrapen.

Schrijf je nu in voor 2020!

Wij bieden:     -Wekelijks minimaal 6 verschillende soorten groenten van april/mei t/m
november.
-Keuze uit een vol of een half abonnement.
-Oogstservice
-Bezorgservice

Bij een vol abonnement mag u voor de hele week (6 dagen) groente oogsten, bij een half abonnement mag u voor een halve week (3 dagen) groente oogsten, daarnaast bieden we vanaf 2020 een nieuw abonnement aan, het zero waste abonnement, dat betekend dat wij de groente kiezen die echt geoogst moet worden en zetten dit voor u klaar, met dit abonnement willen we nog meer voedselverspilling tegengaan, dit abonnement is voor 3 dagen in de week en zal voor een beperkt aantal huishoudens mogelijk zijn.

We delen de oogst met z’n allen. U oogst alleen voor verse consumptie. Het is dus niet de bedoeling dat u voor de winter groente inmaakt of invriest, tenzij wij aangeven dat er van een bepaalde groente overvloed is en er meer van geoogst kan worden. We proberen van april tot december aanbod te hebben, aan het begin en aan het eind van het seizoen zal het aanbod natuurlijk iets minder zijn.

Om mee te mogen oogsten betaald u inschrijfgeld, dit betaald u alleen voor de volwassenen in uw gezin. Dit inschrijfgeld betaald u per jaar. Het inschrijfgeld gebruiken wij om de tuin klaar te kunnen maken voor het aankomende seizoen, denk daarbij aan de aanschaf van:

  • Biologische compost
  • Biologische zaden
  • Houtsnippers
  • Biologische potgrond
  • Overige kosten

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, we hanteren een opzegtermijn van 1 maand zonder teruggave van inschrijfgeld.

De prijzen voor seizoen 2019 zijn als volgt:

Vol abonnement      Half abonnement     Zero waste abonnement

Inschrijfgeld per volwassene:  €40,-                           €25,-                                    €25,-

Maandbedrag -volwassene:      €22,-                           €14,-                                    €14,-
-kind 0 tot 4 jr:                              €0,-                             €0,-                                      €0,-
-kind 4 tot 8 jr:                              €4,-                             €2,50                                   €2,50
-kind 8 tot 12 jr:                            €8,-                             €5,-                                      €5,-
-kind 12 tot 16 jr:                          €12,-                           €7,-                                      €7,-
-kind 16 tot 18 jr:                          €16,-                           €9,-                                      €9,-

Oogstservice:                                  €8,-                             €8,-                                     €4,-
Oogst+bezorgen:                            €20,-                           €20,-                                  €16,-

Bij uw inschrijving geeft u aan hoe uw gezinssamenstelling per 1 mei 2020 is, aan de hand van die gegevens berekenen wij het maandbedrag voor het hele oogstseizoen. U gaat dus niet extra betalen wanneer een kind in het oogstseizoen een jaar ouder word.

Bij betaling van het inschrijfgeld is uw inschrijving definitief.

Het maandelijks verschuldigde abonnementsgeld wordt via automatische incasso maandelijks door ons geïncasseerd. De eerste betaling is eind april, de laatste eind oktober.
U betaald dus voor 7 maanden, en kunt 9 maanden komen oogsten.

Vakantie:
Tijdens uw vakantie kunt u ervoor kiezen om iemand uit uw kennissenkring te laten oogsten op uw abonnement.

Eieren:
De eieren vallen buiten het abonnement. Ons bankrekeningnummer staat in het winkeltje vermeld, op die manier kunt u makkelijk via de bankierenapp of iDeal betalen. Daarnaast kan er natuurlijk ook altijd nog contant worden betaald.

Interesse??
Vul dan even het contactformulier in met uw contact gegevens, en in welk abonnement u interesse heeft. Dan nemen wij zsm contact met u op.